Brandhæmmende produkter

Hotel – Restaurant – Catering – Hospital – Plejehjem

Sengetøj
Se det store udvalg af kvalitets sengetøj.
Madrasser
Se vores udvalg af skønne madrasser
Brandhæmmende spray
Læs mere om mulighederne med Firecheck spray
Dyner og puder
Se vores lækre udvalg af dyner og puder
Metervarer
Læs om vores mulighed med brandhæmmende metervarer

Og meget mere…
Se vores katalog med
flere produkter.
Tlf +45 9819 3633

Brandhæmmende tekstiler og produkter
B6 har i mange år solgt brandhæmmende tekstiler og produkter, som fx dyner, puder, madrasser samt komplementerende produkter.

Hvad betyder Brandhæmmende?
Begrebet ”brandhæmmende” kan dække over rigtig mange ting. Der findes nemlig forskellige niveauer på brandhæmmende effekter i produkterne, og der findes lige så forskellige standarder og testmetoder. Det drejer typisk om standarder som ISO, CEN, BS, IMO og andre.

Metoderne er forskellige – nogle produkter antænder man først, og når man igen fjerner antændingskilden skal flammen ud af sig selv (selvslukkende effekt). I andre tilfælde må flammen brænde i et vist antal sekunder, inden den skal selvslukke. I andre testmetoder, må produktet slet ikke blive antændt, selv om overfladen udsættes for en konstant påvirkning af ild.

Øvrige krav
Endelig er der forskellige krav til røgudvikling, og krav til hvor stor skade der må udvikle sig ved udsættelsen for direkte ild. Der findes også krav til hvorvidt overfladen må gløde, efter at antændingskilden er fjernet.
Kravene ude fra er også forskellige. Der er således forskel på om anvendelser er på et hotel, i en institution, , på et hospital, på et skib eller på en borerig ude i Nordsøen.

Det kan være svært at navigere rundt i, og der er mange muligheder. Med vores mangeårige erfaring kan vi sikre dig, at du køber det rigtige produkt som, som overholder den en nødvendige kravsspecifikation.

Vi tilbyder fx BS EN 7175: 1989 – Sektion 3 – Ignition Source 7 (Crib 7) – IMO specifikationer.

Vort produktsortiment af brandhæmmende produkter er stort og dækker mange mulige behov, sammensætninger og ønsker i forbindelse med tekstiler, madrasser og relaterede produkter.

Sov trygt om natten
Kontakt os på tlf +45 9819 3633
for yderlig information om vores
brandhæmmende materialer og produkter.